BREAKING

12 Mayıs 2012 Cumartesi

Tirza (2010) | Dram | TR Altyazılı | DVDRip XviD





Tirza (2010) - IMDb


Yönetmen: Rudolf van den Berg
Ülke: Hollanda
Tür: Dram
Rating: imdb 6.7
Vizyon Tarihi: 22 Eylül 2010 (Hollanda)
Süre: 100 dakika
Dil: Hollandaca, İngilizce
Senaryo: Arnon Grunberg, Rudolf van den Berg
Görüntü Yönetmeni: Gábor Szabó
Yapımcılar: Mardou Jacobs, Jeroen Koolbergen, San Fu Maltha
Firma: Fu Works, Cadenza Films B.V., Prime Time
Ödüller: 3 ödül ve 3 adaylık detaylara bakınız..

Oyuncular:
Sylvia Hoeks, Johanna ter Steege, Jeroen Spitzenberger, Abbey Hoes, Nasrdin Dchar, Gijs Scholten van Aschat, Naomi van Es, Titia Hoogendoorn, Michael Dube, Keitumetse Matlabo


Konusu:
Arnon Grünberg’in kültleşen romanı “Tirza” dan uyarlan film, batılı orta sınıf burjuva bireyinin ‘öteki’ aynasında kendisine bakışını yansıtıyor. Koca bir çölde hızla ilerleyen kamera, o ıssızlığın içinde tek başına yürüyen bir adamın gergin yüzüne ulaştırıyor bizi.
“Tirza”yı okumuş olanlara Gijs Scholten van Aschat tarafından canlandırılan bu adamın Jörgen Hofmeester olduğunu söylemeye gerek yok. Bir bütün roman boyunca vurulmuş ve kurtarıcı kurşunu bekleyen, ancak yoldaşlarının bulamadığı asker gibi avazı çıktığı kadar bağırmak isteyen, bağıramayan Hofmeester.

Başarısız kitap editörü, Amsterdamlı Jörgen Hofmeester’in biricik kızı, başarılı meleği, yeryüzünün en özel ergeni Tirza’nın mezuniyet partisi için karısıyla katıldığı Evde Suşi ve Saşimi Yapma Kursu’nda öğrendiği gibi suşi yaptığı anla gireriz filmin içine.Mezuniyet partisinin hemen ertesinde güzel Tirza, Faslı bir Müslüman olan erkek arkadaşı Choukri ile Afrika gezisine çıkacaktır.










ModoVideo İle İzle

NowVideo İle İzle

PutLocker İle İzle

NovaMov İle İzle

DivxStage İle İzle

DivxBase İle İzle

About ""

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit, augue quis mattis gravida, est dolor elementum felis, sed vehicula metus quam a mi. Praesent dolor felis, consectetur nec convallis vitae.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Magazinci.ÖRG
Design by FBTemplates | BTT