BREAKING

15 Mayıs 2012 Salı

Ong Bak 1 izle – Süper Dövüşçü 1 izle



Ong-Bak’ın başı, kutsal Buda heykelinin kafası fakir bir köyden çalındığı zaman, köy halkı sefalet içine sürüklenir. Buda heykeli inanışa köye bereket getirmekte ve köyü korumaktadır. Onsuz köy kuraklık ve sefalet içindedir. Genç Ting, köy halkı arasından Bangkok’a gidip heykelin baş kısmını bulup geri götürme görevi için seçilir.
Ting tapınak merdivenlerinde bebekken bulunmuş ve keşişler tarafından büyütülmüştür. Bu kişiler ona muay thai adı verilen dövüş tekniğini öğretmiş, ama bunu kullanarak dövüşmesini yasaklamıştır. Ama Ong-Bak’ın başını kurtarmak için karanlık yeraltı dünyasına girmiştir ve burada kimse o Ong-Bak’ın başını alıp giderken sessiz kalacak değildir.
IMDB Rating: 7.2/10
Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera, Suç
Yönetmen: Prachya Pinkaew
Richard Wells Müzik
Süre: 1 saat 45 dakika
Oyuncular: Tony Jaa, Petchtai Wongkamlao,Arirat Ratanakaitkosol, Boonsri Yindee

Süper Dövüşçü 2 İzlemek İçin Tıklayın

Süper Dövüşçü 3 İzlemek İçin Tıklayın

Fragman

Zalaa dan Divx olarak izlemek için tıklayın
Açılan ekranda Slow Access kutucuğuna tıklayıp izleyebilirsiniz

Putlocker den izlemek için tıklayın

Fileswap tan izlemek için tıklayın

Vidxden Divx olarak izlemek için tıklayın

Turbobit ten indirip izlemek için tıklayın

Uploaded ten indirip izlemek için tıklayın

Tek Parça


aksiyon,ama,arka,bangkok,bir,bu,buda,bunu,burada,dövüş,dublaj,fakir,film,gerilim,imdb,izle,muay tay,muay thai,ölümcül,ona,ong bak 1 / süper dövüşçü 1 filmini izle,ong bak 1 süper dövüşçü türkçe dublaj izle,ong bak 2,ong bak 3,online,petchtai wongkamlao,richard wells,riski,sorunsuz,ting,tony jaa,türkçe,yoksulluk

About ""

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit, augue quis mattis gravida, est dolor elementum felis, sed vehicula metus quam a mi. Praesent dolor felis, consectetur nec convallis vitae.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Magazinci.ÖRG
Design by FBTemplates | BTT